Otur x 2...

Det sägs ju att vissa utav oss människor på jorden ska drabbas av otur.. och jag är sannerligen en av dem.. Jag har fått två defekta iphone 4, medan alla mina andra vänner får sådana som är hela och perfekta.. Det här är inte det enda jag har otur med... jag har även problem med min hy, har massa finnar, som aldrig riktigt försvinner... Det har hjälpt med att jag använder mig av proactiv, men dem försvinner inte riktigt helt... :-( Vissa kanske tycker att jag klagar för mycket, men då får dem göra det...

Mysig helg <3

Hela helgen tillbringade jag med en av mina bästa vänner, Felicia. På fredagen var vi bara hemma hos henne och tog det lugnt, vi kom i säng vid kvart i ett, men jag hade sovit största delen av kvällen så det var ändå ganska lätt att somna...
På lördagen åkte vi in till Nacka Forum för att bli fotograferade för l'oreal. De sökte nya hårmodeller.. Jag tyckte inte bilderna de tog på mig blev så bra, men jag vill inte bli en modell heller, har svårt att ta åt mig av vad fotografer säger, bla om hur man ska posa mm.
Efter det åker vi hem och färgar håret. Mitt ser man inte så stor skillnad på före och efter, men jag är riktigt nöjd. Senare drar vi in till stan, till mosaik och möter upp två av Felicias vänner, kvällen blir kul, men avslutas kanske inte som man önskat, men fler tillfällen kommer...

:-( / :-)

Hej allihopa... idag ska jag tråkigt nog lämna in min telefon igen.. :-( Känns inte kul alls.... men det är det bästa jag kan göra nu. Jag har upptäckt att den har ett streck under glaset, som syns mest i mörker, så då är det ju ett fabrikationsfel. För alla andra som har iphones har inte något streck där..

Så jag antar att jag får vara utan den ett tag, men sen får jag ju förhoppningsvis en ny utan fel... så då blir jag glad.. och då är det tredje gången gilt! Låt mig ha lite tur nu!

En bra dag :)

Idag har varit en riktigt bra dag :-) . Tidigt, vid halv tio på morgonen så åkte jag in till stan för att möta upp min Oliv. Vi gick runt på stan, uppsökte ett apotek och sen gick vi till elgiganten, för att jag skulle köpa en ny bärbar dator.. Efter mycket velande så blir det ingen Mac utan en Vaio. Den uppfyller mina behov och är några tusenlappar billigare än mac.. Jag gillar mac, men vill inte lägga 10000 på den. Men när vi kommer dit så har dem bara ett demoex, den som står framme i butiken, men jag som är perfektinist vill ju inte ha det, så det blir inte att jag kommer hem med någon dator, utan jag ska beställa den på nätet. troligen imorgon :). Efter det går vi runt till en massa sexbutiker :) jag blir helt till mig ;-).

Senare på dagen mötte jag upp Karro, vi åkte till fridhemsplan där vi tränar.. på vägen dit har vi ett trevligt samtal med två äldre damer. Äldre damer är så trevliga och roliga att prata med :-). Träningen gick bra och jag träffade en gammal kollega. Det var längesen jag träffade henne..

I slutet av mars ...

Ska jag införskaffa mig en ny bärbar dator. Jag har bestämt mig för att överge PC och  gå över till Mac. De flesta jag har pratat med säger att dem är sjukt bra. Så varför skulle dem inte vara det? Jag ska i alla fall slå till på en macbook pro då.. Den ligger runt 11000... men ska ta 5000 eller 6000 från mitt sparkonto.. jag vet att det kommer kännas tomt då, men kommer ändå ha kvar 10000 på det o sen ta resten från lönen... Jag får helt enkelt leva fattigt en hel månad... Men jag fyller ju år i april så jag kanske får lite ekonomisk hjälp..

Undrar om jag kommer lära mig mac lätt eller om det tar ett tag :P Det återstår att se...

Mys med filt :-)

Idag när jag och mina vänner Felicia och Helene var på IKEA så införskaffade jag mig en turkos filt för bara 10 kronor. Tanken med filten är att jag ska ha med mig den utifall att  jag klär mig för kallt eller om det är kallt på bussen/tuben så ska jag kunna värma mig och ha det mysigt på samma gång :-) Smart va? :)

Love!

Avril Lavigne släppte sitt fjärde album "Goodbye Lullaby"i fredags och jag fick hem det då från CDON. Efter att ha lyssnat igenom skivan så är jag fortfarande glad över att jag gillar hennes musik. Albumet innehåller en del lugna spår och jag måste säga att "What the hell" är mitt favoritspår, men även "Push" och "Everybody hurts" Har blivit några favoriter :-)

 Omslaget är ju väldigt fint gjort!

härlig känsla! :)

Känslan av att spara en viss summa varje månad känns så otroligt skön! När man ser att summan bara blir mer och mer är underbar! Ska spara ett tag till innan jag slår till på en ny dator! :-) Sen ska jag ut och resa också! :)

RSS 2.0