Mår inte bra...

Ser inte fram emot att jobba imorgon, ser fram emot att träffa mina kollegor, men inte själva passet :( Senast i måndags när jag jobbade hade jag så sjukt ont i magen att jag knappt orkade gå eller ens stå upp, men ändå kämpade jag mig igenom hela mitt pass.. Jag gör det mest för pengarna och för att få erfarenhet. Annars mår min kropp skit! :( Jag hoppas på att jag inte ska få så jävla ont som jag hade i måndags....

/ Camilla

Äntligen ;-)

Ikväll är det äntligen dags för min och Felicias efterlängtade utgång ;-). Vi ska som vanligt till 360. Hoppas det blir lika roligt som vi hade förra gången vi var ute.. Men det tror jag att vi kommer ha :-P. Ikväll kommer jag i alla fall att ha kläder som jag känner mig snygg i så det känns skönt. Kvällen till ära så ska jag inviga min snygga sexiga rödsvarta body och till den ska jag ha ett par svarta jeans! Grr ;-)


Värsta kaosdagen :(

Ja, idag har varit en riktig kaosdag.. Först är det stopp på gröna linjen så man får ta bussen in till jobbet istället för tunnelbanan som man brukar ta. Jag kommer till jobbet fem i elva o ska börja elva.. Men jag är uppe i kassalinjen tre min innan jag ska stämpla in. Jag är fan riktigt grym på att passa tider :-)
Idag har dem hållit på att göra om köket på jobbet och då blev allt verkligen kaos, men det blev bättre efter några timmar. Men jag förstår inte varför vi ska hålla öppet när vi håller på o bygga om o dylikt. Men det är inte mitt ansvar.
Efter jag har slutat träffar jag Anna o vi tränar tills vi är alldeles slut i hela kroppen.. Nu känner jag verkligen av min träningsvärk. ;-) Sen handlar jag en dyr julklapp till min mamma för hela 749 kr ;). Det lär bli den enda... Efter det drog vi till daglivs och köper naturgodis  och jag börjar flörta med killen i kassan. Han var riktigt charmig :P

Nu slötittar jag på i form med Anna Anka... helt ok prgram!

Utgången ikväll inställd :(

Utgången med Bella ikväll blev inställd på grund av att jag under nattpasset igår blev sjuk, hade jätteont i halsen, huvudet och tappade nästan min röst.. ingen bra kombination när man behövde skrika på gäster hela natten för att de skulle fatta att det var deras tur :( Så som sagt idag har jag bara tagit det lugnt hemma i sängen. Men jag känner mig redan mycket bättre. Tror att det här är ett sätt för min kropp att säga ifrån, att den inte orkar...

Ännu ett nattpass...

Ikväll blir det ett nattpass igen... 19-04, dock är det näst sista denna månad så det känns skönt, men dem tär så mycket på kroppen... man blir så trött och när det kommer en rush vid 01-03 så vill man bara sjunka genom jorden, men jag ska försöka tagga till och  göra mitt jobb... sen får man ju åka hem och  SOVA <3

Irriterad!!

Ibland blir jag bara så irriterad. När man planerar något o den som man planerar med inte kan så kan de väl säga det i god tid. Men det blir aldrig så i mitt fall... det blir alltid sagt en till två timmar innan.. Nu får vi se om jag åker iväg o tränar själv eller om någon annan vill träna med mig :)

Jobb

Igår så gick det faktiskt bra på jobbet, tiderna är bland det jobbigaste.... sen beror det ju på hur gästerna är mot en också, vissa är jättetrevliga o glada, medan vissa tror sig veta bäst hela tiden... som en tjej igår som sa " Jag jobbar själv på donken o jag vet att den där burgaren är gammal" när den i själva verket var nygjord. Sen var det en annan som ville ha helt nya cheese när det låg massa i skåpet.... När klockan äntligen blev två så stämplade jag ut och sprang ner o  bytte om, sen väntade jag på bussen i 15 min och det gjorde jag även i gullmars o jag kan ju säga att det var ruskigt KALLT!!

Första nattpasset den här veckan :(

Ikväll jobbar jag mitt första nattpass den här veckan! Jag är väldigt irriterad för jag kan inte komma hem efter klockan ett utan att behöva ta en jävla nattbuss :( O det vet jobbet om. Men ändå så får jag sådana pass (19-02) :S Så med andra ord så kommer jag vara hemma halv fyra imorgon bitti och jag kanske kommer i säng först vid fem.. o då kommer det antagligen bli så att jag sover bort hela min lediga tid på fredagen. För på fredagen ska jag också jobba natt :(:(


Träning <3

Åh! Känslan efter man tränat är så jävla underbar. Idag åkte jag in till fridhemsplan där jag tränar på fitness24seven. Jag vet att det är en lång bit för mig att åka, men deras lokal där är så oerhört fräsch! :) Idag körde jag blandat, jag började med lite kondition, sen styrka, mest övningar som gör att rumpan blir fastare... det är något som jag alltid har önskat mig.. :) sen blev det en del armövningar :) Det är ju så sjukt snyggt när man har snygga o vältränade armar... o på mitt jobb så får jag visa dem också ;)

Jag vet dock inte rikitg när jag ska komma iväg nästa gång, har två dagar med nattpass framför mig så då blir det nog svårt... hoppas att jag kan komma iväg en snabbis på lördagen ;)

/ Camilla

Sovmorgon :)

Idag har jag haft en riktigt skön sovmorgon, första gången jag vakande var vid halv åtta... då kollade jag facebook i mobilen, men det var knappt så att jag orkade hålla mina ögon öppna, för att jag fortfarande var alldeles för trött, så jag somnade om o i sömnen hör jag att jag får ett sms, men jag sover vidare :P sen när jag vaknar nästa gång o ser smset  inser jag att jag har missat en kvart av mitt program som jag följer varje dag jag är ledig, Våra bästa år :) Nu ser jag på tyra banks show, men ska ner o fixa frukost!

/ Camilla

Ny vecka :)

Helgen som passerat var en bland de bästa på riktigt länge. Först utgång på fredagen med Felicia som blev riktigt lyckad, samt lite härligt hett smsande som dock kommer visa sig på nästa mobilräkning :/ Haha. På lördagskvällen hade jag filmkväll med Johanna o Petra, vi gjorde mashmellows doppade i choklad o strössel, det var riktigt gott o filmen vi såg var också väldigt bra :) På söndagen åkte jag o Petra in till stan och kollade i affärer... jag hittade en ny ansiktsserie för finnar på apoteket. Hoppas på att den ska hjälpa mig att få kontroll över min hy. Den var inte så dyr heller.

idag, måndag så har jag jobbat, 10:30-17:00. Det gick helt ok, men till o från var det lite kaotiskt. Väldigt mycket folk o stora beställningar :S o strul med våra kortterminaler :( Efter det så gick jag till gymmet o tränade i en timme vilket kändes riktigt underbart efteråt. Ska se till att det blir flera gånger denna veckan, ska försöka bestämma mig för att träna minst tre gånger/vecka framöver :)

ha det så länge / Camilla

RSS 2.0