Gott Nytt År

Idag är det nyårsafton :) Sjukt vad året har gått fort. Jag önskar att mer kunde ha hänt mig detta år. För det hände inte så mycket. Jag fortsatte att jobba på McDonald's, opererade mig, sen hade jag en period då jag inte alls var sugen på att festa och det är bara att nämna lite.
Men året kommer sluta toppen! Ska fira in det nya året med underbara vänner.. <3 Sedan hoppas jag på att 2011 blir mitt bästa år hittills!

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS :)

julafton :)

i fredags var det ju som sagt julafton och den var helt underbar! Jag fick massor med härliga presenter och umgicks med härliga människor :)


;-)

Sen under veckan har jag även lekt med mig själv ;-) Jag fick hem min dildo som jag beställt och fick även med en porrfilm. Haha... tycker det är riktigt kul med allt som har med sex att göra... Men batterier följde inte med den så då fick jag använda den jag har sen tidigare.. och det var riktigt skönt ska jag säga, men dock inte lika skönt som det skulle vara med en äkta :P Den natten hade jag svårt att sova.. :P

Dagen därpå efter jag hade slutat jobba så gick jag och två kollegor till daglivs för att handla mina batterier. Först var jag osäker på vilka det är jag skulle ha, så då ber vi kassakillen om hjälp och han undrar ju vad jag ska ha batterierna till... och öppen som jag är säger jag : jag ska ha dem till min dildo ;-)" han blir knallröd i ansiktet, men det kan man nog förstå :P Haha

Lekborgen...

I måndags så träffade jag en kille som jag fikade tillsammans med. Det vara trevligt, men vi kom mest in på sexsnack, det är knappast så ovanligt när det gäller mig. Men men. Vi fikade i två timmar, sen tog vi en promenad, först runt kvarteret, sen gick vi igenom en park och plötsligt kom vi fram till en lekborg och han ville envist att vi skulle gå dit. Väl därinne händer lite grejer, som inte borde ha hänt..

en lugn helg hittills... skönt!

I fredags jobbade jag även fast jag kände mig aningen krasslig o som jag har gjort i stort sett hela veckan, men det gick bra att jobba ändå. När jag slutat går jag och köper mig en stor godispåse, det är ju fredag o man måste unna sig lite smått o gott. Dock slängde jag en del av godiset, får dåligt samvete av att äta godis. Det är ju inte jättebra för kroppen :-( I alla fall så somnade jag vid åtta o sov till typ midnatt o då gick jag upp från vardagsrummet o fortsatte att sova i sängen, vilket är underbart skönt, dock lite ensamt!

Idag, lördag, har jag varit en sväng in till stan, hade lite ärenden som gick kalas. Träffade även Felicia ett tag, vi hade trevligt!
Vid halv nio kom två tjejkompisar över och vi spelade spel  (Let's dance) och kollade lite på youtube. Nu har de nyligen gått hem och jag ska snart lägga mig och sova! Imorgon blir en lugn dag, ska städa rummet och bädda rent! Snart är det jul och i nästa vecka får jag mitt efterlängtade paket! YES <3

:-(

I morse skulle jag ha tränat, men när jag vaknade vid halvsextiden så kände jag att jag inte orkade gå upp.. så jag ställde om klockan och somnade om. När jag några timmar senare vaknar så känner jag mig sjuk, så jag har inte alls tränat idag :( Jag som ville träna :(

Just nu ligger jag bara i sängen o tittar på film!

Har kört en "Camilla" två arbetspass :-)

Lördagens nattpass blev så otroligt kul för jag testade att köra en Camilla som innebar att jag jobbade utan underkläder.. På något konstigt sätt så kändes det som att jag fick mer energi av det ;-) Min kollega körde den också :P
Idag när jag jobbade så körde jag den också, men jag ska nog inte köra den fler gånger, kan bli väldigt jobbigt ibland ;-)

Nu är man ledig i tre dagar och ska då försöka ta tag i min träning igen! Har inte tränat på tre veckor! Inte bra!!


Jag är vacker :-)

Jag är vacker på alla sätt och vis! Tidigare hade jag svårt att ta till mig komplimanger som andra gav mig. Men nu inser jag att jag ska ta emot de fina komplimanger jag får för det är jag värd!


RSS 2.0