Usch!

De som känner mig riktigt bra vet att jag är en jävla perfektionist! Och jag hoppas att ni inte tycker jag är alltför jobbig. För en vecka sen fick jag en ny iPhone för att min tidigare inte gick att åtgärda. Men redan första dagen när jag kommit hem med den upptäcker jag att den har ett streck under själva glaset, det syns mest i mörker, men om man kollar riktigt noga kan man se det också i dagsljus. Jag blir så otroligt galen på mig själv. Det är säkert ingenting som påverkar funktionen, men jag stör mig på det för då är den inte perfekt. Sen upptäckte jag att den också har en liten svart prick i displayen, sånt stör jag mig så otroligt mycket på. Men det är saker jag inte kan göra något åt!

Sen kanske det är onödigt att lämna in? Tänk om dem inte ser det? Haha


Idag är jag ledig :-)

Åh det är så skönt att vara ledig! Speciellt när vädret är som det är utanför fönstret! Det snöar... Jag hatar verkligen snö! Jag har dock ett litet dilemma, väldigt litet och inte speciellt livsviktigt, men det är såhär att jag inte kan ladda upp bilder till facebook från min iPhone... :-( Det måste ju vara appen det är fel på? För telefonen är helt ny. Aja, vi får se om det löser sig...

La Lune - Doft från Dolce Gabbana

Jag har upptäckt en ny doft som doftar så underbart! Tror att jag ska slå till på den så fort jag har fått löning. Det är La lune från Dolce Gabbana ;-)


Tycker om vänner som inte sviker <3

Jag tycker om mina vänner som aldrig sviker mig. Som har tid att höra av sig och vilja ses. Att bevara vänskap är jätteviktigt för vänner är bland det viktigaste man har <3. Jag älskar mina vänner.

Trevlig kväll igår ;-)

Igår samlades de närmaste vännerna hemma hos Felicia ;-) Det var riktigt mysigt och vi hade jättekul. Det måste göras oftare helt klart. Jag kom hem därifrån vid halv tre och sen var det sängen bums.. :P

Imorgon kommer bli en bra dag (hoppas)

Imorgon ska jag först jobba fyra timmar,ganska skönt pass.... Efter det ska jag träffa nathalie ;-) O testa att klippa mig hos frisörsalongen Satch som ligger på samma gata som mitt jobb, dessutom så ska jag ha 10% hos dem ;-) Så det kan ju alltid vara värt ett besök. Se om man trivs och blir nöjd med resultatet. Sen på kvällen ska jag åka till Skärholmen och hämta hem min baby, antingen en lagad, eller kanske en helt ny. Hoppas på det sistnämda men blir glad om dem lagat min .-) Det borde dem ju ha gjort, för har tagit nästan 3 veckor sen jag lämnade in den. om de inte ansett att det var något problem skulle väl de ha skickat tillbaka den ganska omgående..

Godnatt

Tänker på sex HELA tiden ;-)

Jag kan inte hjälpa att jag tänker på sex hela tiden. Även när jag jobbar så tänker jag på det och pratar om det. Det är så kul att få prata av sig... berätta sina fantasier.. och bli lite upphetsad. Då går tiden på jobbet och man har kul :-P 

Många bilder, men känner mig ändå osäker...

Nu kommer alla tycka att jag har ett ganska löjligt komplex.. Men jag har aldrig gillat utseendet på min snippa.. Jag vet att allas ser olika ut, men jag har bara inte insett att min också har ett normalt utssende... sen är jag rädd att killar ska döma en utefter hur ens snippa ser ut och att dem ska spana in den när man har sex.. då skulle nog ingen kille tycka att jag är snygg... :-P Så för att försöka komma över detta komplex så har jag börjat ta bilder på den, för att jag ska börja gilla den, men det går väl sådär. Hoppas jag blir mer säker med tiden ;-)

Det finns så mycket jag vill ha, men det jag vill ha mest är gratis!

När jag blir rastlös blir det ofta att jag blir sugen på att köpa mig något fint, det kan vara vad som helst, men som jag oftast inte alls behöver. Men det tänker jag inte på i själva ögonblicket. När jag väl hittar något som jag vill ha, men som kostar alltför mycket blir jag beroende av att jag  ska ha den/det. Jag skulle klara mig utan allt detta om jag bara fick göra det jag gillar att göra mer regelbundet. Nämligen att ge oralsex :-). Så skulle jag inte alls känna som jag gör nu.

Vilken dator ska jag välja?

Jag har ett ganska stort problem i nuläget. Min dator som jag har nu har jag typt halvt dödat för att den har laggat mycket en tid. Härom veckan installerade syrrans pojkvän windows 7 på den, men jag märker inte någon större skillnad på att den har blivit bättre.

Nu är då frågan om jag ska lägga pengarna på en Sony vaio eller en Macbook pro?

Vaio:


Eller Macbook pro :


Sen skiljer sig priserna ganska mycket :-(

Den här jackan vill jag ha :-)

Jag har hittat en riktig goding till jacka :-) Den förra jag köpte som jag trodde att jag skulle klara denna vinter med har inte riktigt uppfyllt måttet.. så nu är det dags att jag införskaffar någon som håller värmen..

En Canada goose Solaris Parka i svart är det som jag vill köpa
Vad tycker ni? Är den snygg och viktigast, är den värd 7000 kr ?

Jag gillar :-)

Jag har blivit förälskad i den här tröjan... så jag vill verkligen att det ska bli vår så fort som möjligt så att jag kan börja använda den :-)  

;-)

Alltså  jag måste erkänna att jag blir väldigt upphetsad av att jobba utan underkläder.. Sen att inte alla gäster vet att jag gör det går jag också igång på. Men en del av mina kollegor vet, men det är bara kul, det är väl inget fel med att vilja göra lite galna saker ;-)? Sen kan det dock bli jobbigt för mig personligen... :P ... Jag går ju inte gärna ner på alla fyra för att plocka upp ett mynt som  ramlat på golvet när jag vet att jag inte har undisar på mig, samt att jag får massa galna fantasier... typ som " Tänk om någon skulle ta mig bakifrån nu" ;-)

Vilken smärta!!

Igår så åkte jag och jobbade även fast jag var sjuk och borde ha stannat hemma. Men icke. Jag jobbade mitt 8 timmarspass... och det gick inte speciellt smärtfritt.. Efter min rast så har jag en sådan smärta i nacken som gör att jag inte kan vrida på huvudet åt varken höger eller vänster..  jag fick nackspärr :( Och inga som jag jobbade med verkade se att jag verkligen hade sjuukt ont :( Bara att sätta mig på huk var ett helvete... :(

Härlig dröm härom natten ;-)

härom natten drömde jag en riktigt skön dröm. Drömde att jag gav en kille en avsugning. Killen o hans kompisar var på toaletten  och jag var också där av någon konstig anledning och när en av killarna har svårt att stänga byxorna för att han är för kåt så säger jag " Ska jag hjälpa dig?" och sen slutar ju drömmen med att jag suger av hans välutrustade k** :P Haha

Going wild ;-)

Idag har jag insett att jag ska våga vara mer öppen när jag skriver inlägg här på min blogg... Det fick mina vänner mig att inse. De tycker inte det är något fel med att älska sex och att våga prata om det öppet... Så imorgon kanske jag skriver ett av mina mer vågade inlägg... Men nu ska jag i alla fall sova!

RSS 2.0