Fredag :)

Det blev aldrig att jag gick och fick reda på hur min hy mådde för jag orkade inte göra det, så jag och Helene gick runt i stan o kollade i butiker och eftersom jag skulle ut på kvällen o det var maskeradtema så går vi in på Butteriks för att jag ska hitta någon rolig dräkt att ha på mig.
Efter mycket letande så bestämde jag mig för att vara en French maid översatt till svenska en fransk städerska :P Det enda som var lite tråkigt var att när jag sätter på mig den hos min kompis senare på kvällen så är den jättestor även fast det var one size. Tydligen är jag för liten för att kunna ha one size :(

Jag o Felicia drar som alltid till 360 och kvällen blev jämfört med tidigare utgångar till stället helt underbar :) vi börjar prata med två killar som vi pratar med hela kvällen, både jag o Felicia blir bjudna på varsin drink, jag vet inte vad Felicia fick men jag beställde en sex on the beach :) Det var kul att dricka med tanke på att jag inte har gjort det på över två år :P Vid halv två drog vi hem :) En lyckad kväll blev det med andra ord :) Den 19 november är det dags igen. Redan inplanerat ;)

UTGÅNG :)

Ikväll blir det utgång :) Ska ut med min underbara vän Felicia, det blir det gamla vanliga stället, 360 :) Jag ska komma till henne vid 18-tiden så ska hon laga lite mat o sen snackar vi nog massa tjejsnack :)
Nu på förmiddagen ska jag följa med min pappa på en promenad, hade egentligen bestämt att åka iväg till gymmet, men jag var uppe väldigt sent igår, så känner att jag får börja med det ordentligt nästa vecka! :) Efter det så ska jag bege mig in till stan och träffa Helene :) Jag ska få reda på hur min hud mår :)

hej så länge ;)

Letandet är äntligen över <3

Idag bestämde jag mig för att åka till Skärholmen för att se om jackan som jag ville ha fanns där, och jag blir överlycklig när jag hittar den i min storlek o färgen svart i affären Eztrad :)( En Didrikssons sophie women's parka) Förutom jackan köpte jag ett par jeans o ett par vantar o åt för övrigt en vidrig grekisk pasta :( Haha

Resekonto :)

Alldeles nyss skapade jag ett resekonto :) Där jag bara ska sätta in pengar till resor! :) Känns otroligt härligt att veta att man snart har sparat ihop till en resa om man sätter in en viss summa varje månad! :)

Tillbaka från semestern :)

Idag var jag tillbaka på jobbet efter en väl behövd semester. Dagen kunde ha börjat bättre än vad den gjorde, redan när jag började mitt pass så hade jag dunkande huvudvärk och kände mig inte riktigt taggad för att jobba, men jag tog mig igenom passet i alla fall, även om alvedonen jag fick inte hjälpte nämnvärt.
När jag slutat skulle jag egentligen ha tränat, men jag orkade inte och mötte upp Felicia i stan istället :) Vi hade det trevligt och vi satt på espresso house o snackade om allt möjligt oss tjejer emellan... jag drack såklart deras goda chai latte :)

Hej :)

Hej hej alla därute :) Nu har jag gjort ett nytt försök med att börja blogga... Fick motivation av en kollega på jobbet som tyckte att jag borde börja ;) . Nu ska jag bara försöka lyckas med att skriva inlägg regelbundet :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0