Mysig måndag <3

Jag hade ställt väckarklockan på kvart i sju för att jag först skulle se mitt program som jag följer så ofta som möjligt då jag har tid, men förutom det så var det planerat att jag skulle ut och jogga en runda efter det, men när väl klockan ringde brydde jag mig inte om att gå upp då, jag är ju fortfarande lite krasslig, så det bästa var nog att stanna kvar i min varma och sköna säng...
Fram till halv tolv så segade jag mest, gjorde ingenting, men runt den tiden så hör min underbara vän av sig och frågar om vi kan hitta på något och det är klart att jag vill :-) Hon bor nära mig så jag fixar mig en snabb lunch bestående av fiberpannkakor, sen fräschar jag upp mig och går hemifrån... Kommer till henne runt ett-tiden..
Hela eftermiddagen spenderades med en massa filmtittande, kladdkaka, godis och baconchips! MUMS..
Nu har jag precis kommit hem och gör inget speciellt... ska dock se på "Vem vet mest" nu klockan 19 :-) Senare ikväll kommer mitt favvoprogram "En unge i minuten" Efter det blir det läggdags, förbereder mig för att komma upp i tid så att jag inte blir försen till jobbet på onsdag då jag börjar 07!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0